Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Veel nieuwe Cube 2025 modellen op voorraad! E-bikes, MTB, Race en Gravelbikes

  • Nieuw

Garmin Varia™ RTL515

€ 199,99 Inclusief belasting
De Varia™ achteruitkijkradar met geïntegreerd achterlicht koppelt eenvoudig met je Edge® fietscomputer of smartphone en waarschuwt voor naderende voertuigen. Het heldere licht zorgt ervoor dat je tot anderhalve kilometer zichtbaar bent, zelfs overdag. Eenvoudig te monteren op vrijwel elke fiets, met een batterijlevensduur tot 16 uur in de knippermodus.
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Categorie Garmin Verlichting

Fiets met een gerust hart – Varia™ RTL515 Achteruitkijkradar

Maximale veiligheid
De Varia™ RTL515 biedt ultieme bescherming tijdens het fietsen. Deze achteruitkijkradar geeft zowel visuele als geluidssignalen wanneer voertuigen naderen, tot op een afstand van 140 meter. Met de radar weet je altijd wat er achter je gebeurt, zodat je veilig en met meer vertrouwen kunt fietsen, ongeacht het verkeer.

Meerdere koppelingsmogelijkheden
Deze radar werkt naadloos samen met een breed scala aan apparaten. Koppel hem eenvoudig aan je Garmin Edge® fietscomputer, geschikte smartphones, bepaalde Garmin wearables of een optioneel radarscherm. Op die manier kun je jouw favoriete scherm gebruiken om realtime waarschuwingen te ontvangen, zodat je altijd up-to-date bent over het verkeer achter je.

Varia™ App voor extra veiligheid
De Varia™ app voor smartphones biedt een extra veiligheidslaag. Deze app toont niet alleen de positie van naderende voertuigen, maar ook hun snelheid. Visuele, auditieve en zelfs trilwaarschuwingen zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent. Deze functies maken het nog eenvoudiger om direct actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

Compatibel met apps van derden
Als je de Varia™ RTL515 aan je smartphone koppelt, kun je deze radar integreren met populaire fietsapps zoals Ride with GPS. De waarschuwingsmeldingen van de radar worden automatisch weergegeven op je navigatiekaarten. Zo hoef je niet constant van scherm te wisselen en blijven je ogen op de weg gericht.

Superieure zichtbaarheid
Zichtbaarheid is cruciaal voor je veiligheid op de weg, en met de Varia™ RTL515 word je altijd gezien. Het krachtige achterlicht maakt je overdag zichtbaar voor automobilisten tot een afstand van ruim 1,5 kilometer. Dit biedt een extra beschermingslaag, vooral op drukke of slecht verlichte wegen.

Compact en eenvoudig te monteren
Het strakke, compacte ontwerp van de Varia™ RTL515 maakt hem eenvoudig te bevestigen op vrijwel elke zadelpen. Het verticale ontwerp zorgt voor optimale beenruimte en belemmert je fietscomfort niet. Of je nu een racefiets, mountainbike of een hybride gebruikt, de Varia™ past perfect en verhoogt je veiligheid zonder in de weg te zitten.

Peloton-modus voor groepsritten
Wanneer je in een groep rijdt, hoef je niet bang te zijn dat je mede-fietsers worden verblind door je achterlicht. De peloton-modus vermindert de lichtintensiteit tot een vriendelijkere knipperstand, zodat je je in een groep kunt verplaatsen zonder anderen te hinderen, terwijl je nog steeds goed zichtbaar blijft voor achteropkomend verkeer.

Lange batterijduur
Zorgeloos fietsen is een stuk eenvoudiger met de lange batterijduur van de Varia™ RTL515. In de knippermodus voor overdag gaat de batterij tot wel 16 uur mee. In de continu-modus heb je tot 6 uur aan betrouwbare verlichting. Dit betekent dat je lange ritten kunt maken zonder je zorgen te hoeven maken over opladen.

De Varia™ RTL515 biedt de ultieme combinatie van veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Dankzij de betrouwbare radar, slimme koppelingsopties en lange batterijduur is dit de perfecte accessoire voor elke serieuze fietser.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in