Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Veel nieuwe Cube 2025 modellen op voorraad! E-bikes, MTB, Race en Gravelbikes

  • Nieuw

Garmin Rally™ RS200

€ 899,99 Inclusief belasting
Geef je fietsprestaties een boost met de Rally RS200 vermogensmeter. Deze dual-sensor pedalen meten nauwkeurig vermogen, cadans en geavanceerde fietsdynamica, zoals links/rechts-balans. Eenvoudig te monteren en over te zetten tussen fietsen, geschikt voor SHIMANO SPD-SL schoenplaatjes. Koppel met je Edge® fietscomputer en synchroniseer met je favoriete apps voor geavanceerde analyse en updates.
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Categorie Garmin Pedalen

De Rally RS200 vermogensmeter is ontworpen om je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Grondig getest, biedt deze geavanceerde pedaalset betrouwbare en nauwkeurige vermogensmetingen, ongeacht het terrein of de omstandigheden. Dankzij het slanke ontwerp en de geïntegreerde sensors is het pedaal eenvoudig te monteren en over te zetten tussen fietsen, zodat je altijd klaar bent voor elke rit.

Geavanceerde Fietsdynamica

Naast het meten van totaal vermogen en cadans, biedt de Rally RS200 diepgaande inzichten in je prestaties. Geavanceerde fietsdynamica helpt je niet alleen om te zien hoeveel kracht je levert, maar ook waar en hoe. Deze data helpen je om zwakke punten te identificeren en je trainingen te optimaliseren voor maximale verbetering.

Compatibel met SHIMANO SPD-SL

Het pedaal is ontworpen voor optimaal comfort en prestaties, en is volledig compatibel met SHIMANO SPD-SL schoenplaatjes. Dit maakt het ideaal voor wielrenners die hun bestaande setup willen behouden zonder concessies te doen aan nauwkeurigheid of comfort.

Overzetbare As voor Alle Fietstypes

De RS200 is niet alleen beperkt tot de weg. Dankzij de overzetbare as kun je deze pedalen eenvoudig installeren in de Rally™ RK-weg of Rally™ XC-offroad pedaalklemsets, waardoor je dezelfde vermogensmeter kunt gebruiken op verschillende fietstypes, van weg- tot gravelrijden of cyclocross.

Uitmuntende Batterijduur

Langere ritten en intensieve trainingssessies zijn geen probleem met een batterijduur van maximaal 120 uur. Of je nu traint voor een wedstrijd of lange toertochten maakt, de RS200 is ontworpen om je bij te houden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen.

Links/Rechts Balans

De RS200 biedt waardevolle inzichten door het vermogen van je linker- en rechterbeen afzonderlijk te meten. Dit helpt je om te zien hoe symmetrisch je kracht verdeelt, wat cruciaal is voor het verbeteren van je traptechniek en het optimaliseren van je krachtoutput.

Zittend vs. Staand

Rally RS200 houdt bij hoeveel tijd je zittend en staand doorbrengt tijdens je ritten. Deze gegevens helpen je de effectiviteit van elke positie te analyseren en te optimaliseren voor maximale prestaties.

Vermogensfase

Krijg een gedetailleerd beeld van waar in je pedaalslag je vermogen produceert. Deze vermogensfase-inzichten helpen je om te zien hoe efficiënt je trapt en waar je kunt verbeteren.

Pedaalmidden-Offset

Met de pedaalmidden-offset kun je zien waar je kracht op het pedaal zet, wat helpt om de stand van je schoenplaatjes te optimaliseren en zo blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren.

Volledig Verbonden

De Rally RS200 is volledig te koppelen met Garmin Edge fietscomputers en de Garmin Connect™ app. Dit maakt het uploaden van je ritgegevens en het updaten van software eenvoudig, zodat je altijd met de nieuwste functies rijdt.

Koppeling met Apps van Derden

Naast Garmin Connect™ werkt de RS200 ook naadloos samen met populaire trainingsplatforms zoals Strava, TrainingPeaks® en TrainerRoad. Hierdoor kun je jouw vermogensdata gebruiken in de apps die je al kent en vertrouwt voor nog meer analyse en inzicht in je prestaties.

Of je nu een fanatieke wielrenner bent die zijn prestaties tot in detail wil volgen of een avonturier die verschillende terreinen wil bedwingen, de Rally RS200 is de betrouwbare en veelzijdige vermogensmeter die je nodig hebt.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in