Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Veel nieuwe Cube 2025 modellen op voorraad! E-bikes, MTB, Race en Gravelbikes

  • Nieuw

Garmin Edge® 1050

€ 749,99 Inclusief belasting
Elke rit wordt beter met de Edge® 1050 fietscomputer. Van groepsritten tot lange soloritten: verbeter je ritten met inzichten in prestaties, wedstrijden onderweg en gratis persoonlijke coaching. Het heldere kleuren-scherm toont gedetailleerde kaarten en statistieken. Geniet van een batterijduur tot 20 uur bij intensief gebruik en ontvang waarschuwingen voor weggevaar van andere fietsers. Maak koersen op het toestel, bekijk wegdektypes op de kaart en gebruik de fietsbel om fietsers en voetgangers te waarschuwen. Blijf verbonden en competitief met de GroupRide functie.
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Categorie Garmin Navigatie

Wat je leuk vindt aan de Edge® 1050

Helder Kleuren Scherm
Bekijk je statistieken en kaarten met ongekende details op het heldere kleurentouchscreen van de Edge 1050. Het biedt nieuwe manieren om je gegevens te visualiseren en te analyseren.

Batterij die Klaar is voor de Rit
Geniet van een batterijduur tot 20 uur bij intensief gebruik en tot 60 uur in de energiebesparingsmodus. Zo kun je langer rijden zonder je zorgen te maken over opladen.

Waarschuwingen voor Gevaren op de Weg
Ontvang meldingen over gevaren die door andere fietsers zijn gerapporteerd en voer je eigen bewerkingen uit om veilig te blijven.

GroupRide
Blijf verbonden tijdens groepsritten met berichten, live-locaties en waarschuwingen voor ongevaldetectie. Voeg een extra dimensie toe aan je rit door klassementen voor klimtochten en awards na de rit te integreren.

Event Adaptive Training
Focus je training met op maat gemaakte workouts die zich aanpassen aan je prestaties en herstel. De Edge 1050 werkt naadloos samen met gratis Garmin trainingsplannen voor fietsers.

Ingebouwde Luidspreker
Luister naar gesproken aanwijzingen voor workouts en navigatie. Gebruik de ingebouwde fietsbel om fietsers en voetgangers op de hoogte te stellen van je aanwezigheid.

Train Slimmer dan Ooit
Bekijk je prestaties met nieuwe indicatoren en vergelijk je fietsvermogen met koersvereisten. Ontvang dagelijkse fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en VO2 max.

Maak een Koers op het Toestel
Plan eenvoudig koersen op het toestel met het responsieve touchscreen en bekijk het type wegdek op de kaart.

Ritspecifieke Routes
Kies de ideale route voor je rit, of je nu op een berg, gravel of asfalt rijdt, met Trendline™ Popularity Routing voor de beste fietspaden.

Garmin Fietskaart
Rijd met vooraf geladen kaarten, inclusief wereldwijde MTB-trailgegevens van Trailforks. Werk kaarten bij via WiFi voor de nieuwste updates.

Train en Presteer
Ontvang realtime inzichten in je stamina en beheer je inspanningen met vermogensdoelen. Gebruik ClimbPro om de resterende stijging en helling tijdens het klimmen te bekijken en bekijk mountainbike metrics zoals jumps en hangtime.

Veiligheid en Bewustzijn Tijdens het Fietsen
Koppel de Edge 1050 met Varia™ toestellen voor zichtbaarheid en veiligheid. Ontvang waarschuwingen bij een ongeval en houd je dierbaren op de hoogte met LiveTrack functie. Gebruik een fietsalarm voor extra beveiliging.

Connectiviteit
Betaal contactloos met Garmin Pay™, ontvang smartphone meldingen, en verbind met smart trainers en e-bikes. Download apps en widgets uit de Connect IQ™ Store voor extra functionaliteit en configureer elektronisch schakelen voor een naadloze ritervaring.

Met de Edge 1050 ben je volledig uitgerust voor elke rit, of je nu traint, wedstrijden rijdt of gewoon de weg verkent. Ontdek de geavanceerde functies en verbeter je fietsprestaties naar een hoger niveau.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in