Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Veel nieuwe Cube 2025 modellen op voorraad! E-bikes, MTB, Race en Gravelbikes

  • Nieuw

Garmin Edge® Explore 2

€ 299,99 Inclusief belasting

De Wereld Lig Voor Je Open

Ontdek de Edge Explore 2, jouw ideale fietsnavigatie voor elke rit. Met fietsspecifieke navigatie en een batterijduur tot 16 uur bij intensief gebruik (tot 24 uur in batterijspaarstand), ben je altijd veilig onderweg. Plan routes met de Garmin Connect™ app, Strava, Komoot en meer, en synchroniseer eenvoudig met je Edge. Rijd je met een compatibele e-bike? De Edge biedt geavanceerde routebepaling op basis van batterijstatus en bereik. Blijf verbonden en veilig met ongevallen-detectie¹ en de Varia™ fietsradar. De Edge Explore 2 opent de wereld voor jou.

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Categorie Garmin Navigatie

Zoek Meer Dan Alleen Routes

Activiteitenprofielen
De Edge Explore 2 is direct gebruiksklaar met vooraf geladen offroad- en indooractiviteitenprofielen. Dit betekent dat je eenvoudig de gewenste instelling kiest en direct aan je rit kunt beginnen, zonder gedoe met installatie.

Specifieke Kaarten voor Diverse Rittype
Of je nu op zoek bent naar rustige paden of populaire routes, de Edge Explore 2 biedt kaarten met verbeterde gegevens. Deze kaarten markeren niet alleen populaire routes, maar ook drukke wegen die je beter kunt vermijden. Bovendien kun je doorzoekbare nuttige punten vinden, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste plekken langs je route.

Afslag-voor-afslag Aanwijzingen
Navigeren wordt een stuk eenvoudiger met afslag-voor-afslag aanwijzingen en waarschuwingen voor aankomende bochten. Deze functie zorgt ervoor dat je altijd weet waar je heen moet, zonder dat je hoeft te twijfelen over je volgende stap.

Off-Course Herbepaling
Als je besluit om van je geplande route af te wijken om een nieuw gebied te verkennen, hoef je je geen zorgen te maken over hoe je terugkomt. De Edge Explore 2 zal automatisch de routeherberekening uitvoeren en je de weg terug naar je oorspronkelijke koers wijzen zodra je weer verder wilt rijden.

ClimbPro
Met ClimbPro kun je de resterende stijging en helling tijdens het klimmen automatisch volgen. Deze functie biedt een gedetailleerd overzicht van je beklimmingen, zodat je precies weet hoe lang het duurt voordat je de top bereikt. Je kunt zelfs je klimtochten opslaan en deze later bekijken op je toestel of in de Garmin Connect app, wat handig is voor het analyseren van je prestaties.

Compatibiliteit met E-Bike
Voor rijders met een compatibele e-bike, zoals die met SHIMANO STEPS of ANT+® technologie, biedt de Edge Explore 2 een speciaal statusscherm. Dit scherm toont gegevens zoals batterijlevensduur en biedt slimme route- en bereikwaarschuwingen op basis van de batterijstatus, het ondersteuningsniveau en je geplande koers.

Bescherm Jezelf en Je Fiets
De Edge Explore 2 is compatibel met de Varia™ achteruitkijkradar en fietslampen, zodat je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers en zelf ook een goed zicht hebt op de weg. Daarnaast biedt de Edge een ongevallen-detectiefunctie die automatisch een bericht met je locatie naar vooraf ingestelde contactpersonen stuurt als een ongeval wordt gedetecteerd. Voor extra beveiliging kun je een fietsalarm instellen dat je waarschuwt op je gekoppelde smartphone als je fiets wordt verplaatst wanneer je niet in de buurt bent.

Compatibiliteit met Smart Trainers
Wil je zowel binnen als buiten trainen? De Edge Explore 2 kan worden gekoppeld met Tacx® indoortrainers, zodat je kunt trainen waar en wanneer je maar wilt, met een naadloze overgang tussen binnen- en buitentrainingen.

Automatische Configuratie
Verlies geen tijd met het configureren van instellingen. De Edge Explore 2 biedt vooraf ingevulde ritprofielen op basis van je rittype en gekozen sensoren. Je kunt deze ritprofielen eenvoudig beheren via je toestel of gekoppelde smartphone, zodat je snel kunt beginnen met je rit zonder gedoe.

GroupTrack en Groepsberichten
Blijf verbonden met je groep met de GroupTrack functie. Nadat je je smartphone hebt gekoppeld, kun je je reisgenoten volgen, zelfs als je ze uit het zicht verliest. GroupTrack kan tot 50 van je vrienden tegelijk volgen en houdt je op de hoogte van hun locaties. Bovendien kun je via groepsberichten in contact blijven met je fietsmaten als je van je groep gescheiden raakt. Deze berichtenfunctie is beschikbaar voor fietsers met compatibele Garmin toestellen.

Blijf Connected
Ontvang sms-berichten en andere smartphone-meldingen rechtstreeks op je Edge toestel wanneer je deze koppelt met je compatibele smartphone. Plan een groepsrit, deel een code en laat anderen je route en details zien op hun compatibele Edge toestellen. Tijdens je rit kun je ook berichten ontvangen van je familie en vrienden voor extra motivatie. Met de Live Event Sharing functie worden automatisch live ritupdates naar je contactpersonen gestuurd, zodat zij op de hoogte blijven van je voortgang. Synchroniseer je gegevens met de Garmin Connect app voor een actieve online community, waar je je ritten kunt delen, wedstrijden kunt aangaan en zelfs je triomfen kunt posten op sociale media. Bovendien kun je via de Connect IQ™ Store aangepaste gegevensvelden, apps en widgets downloaden om je ervaring verder te personaliseren.

Met de Edge Explore 2 ben je altijd goed voorbereid en verbonden, of je nu een korte rit in de buurt maakt of een lange ontdekkingsreis onderneemt.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in