Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Veel nieuwe Cube 2025 modellen op voorraad! E-bikes, MTB, Race en Gravelbikes

  • In prijs verlaagd

TRACEFY SOLO GPS TRACKER

€ 109,00
€ 99,00 Inclusief belasting € 10,00 korting

Tracefy heeft een nieuwe GPS-tracker ontwikkeld, de ‘Tracefy SOLO’. Met de Tracefy SOLO heb je een betaalbare GPS-tracker die echt alleen bedoeld is voor track-en-trace na diefstal. De SOLO is net als de PRO Kiwa gecertificeerd en daarom goedgekeurd voor alle bekende fietsverzekeraars. 

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

De SOLO wordt, net als de Tracefy PRO, door een specialist onzichtbaar in jouw e-bike geïnstalleerd maar niet aangesloten op de stroomvoorziening van de e-bike. Voor de SOLO voldoet een eigen interne batterij. In plaats van een real-time locatie geeft de SOLO zes keer per dag een locatie af. Je krijgt geen notificatie als je fiets verplaatst.

Als je ziet dat jouw fiets is verdwenen, kun je een melding maken in de SOLO App, waarna de opsporingsdienst direct in actie komt om de fiets terug te halen. De SOLO is vanaf april 2024 verkrijgbaar via onze dealers en komt met een driejarig abonnement op connectiviteit en opsporing. Na drie jaar dient de SOLO te worden vervangen.

Tracefy SOLO App

De SOLO komt met een eigen App die je onder de naam ‘Tracefy SOLO’ kunt downloaden in de Google Play en App Store. Anders dan bij de Tracefy PRO heb je geen real-time locatie of ritregistratie, maar wel 6 keer per dag een actuele locatie. Daarnaast kun je via de SOLO App direct de Tracefy opsporingsdienst inschakelen bij diefstal. Kies voor de Tracefy PRO om altijd een real-time locatie te kunnen zien en voor uitgebreide features als ritregistratie, notificatie bij verplaatsing, routes en statistieken. Het onderscheid tussen de twee GPS-trackers wordt verder duidelijk in onderstaande tabel.

Meer informatie over Tracefy vindt u op deze pagina.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in