Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Veel nieuwe Cube 2025 modellen op voorraad! E-bikes, MTB, Race en Gravelbikes

  • Nieuw

Wahoo Elemnt Roam v2

€ 399,99 Inclusief belasting
Maak kennis met de nieuwe ELEMNT ROAM, Wahoo's krachtigste en meest nauwkeurige GPS-fietscomputer, boordevol functies die van elke rit een avontuur maken. De ELEMNT ROAM biedt geavanceerde nauwkeurigheid en slimme navigatiefuncties dankzij dual-band GPS-technologie. Het heldere 2,7" (6,9 cm) 64-kleurenscherm en de lange batterijduur maken het eenvoudiger dan ooit om langer op koers te blijven en verder te verkennen.
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Category Wahoo Fietsnavigatie

Dual-Band GPS
De ELEMNT ROAM biedt betrouwbare nauwkeurigheid dankzij Dual-Band GPS, zelfs in uitdagende omgevingen zoals dichte bossen of stedelijke gebieden waar signalen kunnen worden verstoord.

Inclusief Wereldkaarten
Vooraf geladen kaarten van Noord-Amerika, Europa, Azië, Oceanië en Zuid-Amerika. Kaarten van Rusland, Azië en Afrika kunnen via WiFi worden gedownload.


Navigatie met Bocht-voor-Bocht Instructies
De ELEMNT ROAM genereert automatisch navigatie-instructies voor alle routebestanden, inclusief GPX- en TCX-bestanden en routes van platforms zoals Strava, Ride With GPS en Komoot.


Take Me To
Creëer eenvoudig routes door een locatie op de kaart te selecteren op de ELEMNT ROAM of door een bestemming in te voeren in de ELEMNT Companion App. De route wordt gesynchroniseerd met turn-by-turn navigatie.


Retrace Route
Volg de route terug naar je startpunt met bocht-voor-bocht instructies, direct op de ELEMNT ROAM of via de app.


Opgeslagen Locaties
Sla favoriete locaties op om snel routes te genereren en er gemakkelijk heen te navigeren.


Get Me Started
Navigatiefunctie die je naar het startpunt van je route brengt met duidelijke aanwijzingen.


Back on Track
Bij het afwijken van de route zorgt Back on Track ervoor dat je eenvoudig wordt omgeleid terug naar je geplande route.


Route to Start
Vind de kortste route terug naar het beginpunt van je rit zonder de originele route te volgen.

Mountainbike Trail Integraties
Sync routes automatisch van Trailforks, MTB Project en Singletracks naar je ELEMNT via WiFi of Bluetooth.

Automatische & Draadloze Downloads/Uploads
Routes worden automatisch gedownload en ritten geüpload naar compatibele accounts zoals Strava en Komoot.

Bluetooth Route Sync
Stuur eenvoudig routes via Bluetooth naar je ELEMNT ROAM met de ELEMNT Companion App.

ANT+ Radar Integratie
Koppel je ANT+ achteruitkijkradar aan de ELEMNT ROAM om in real-time de nabijheid van voertuigen achter je te zien. De ROAM biedt twee unieke modi: LED-modus toont gekleurde lichten aan de zijkant om de aanwezigheid en snelheid van naderende voertuigen aan te geven, terwijl op schermmodus kleurgecodeerde iconen en kanalen aan de linkerkant van het scherm gebruikt.

Slimme Meldingen
Ontvang pop-up meldingen voor oproepen, sms'jes, e-mails en berichten van apps zoals WhatsApp en Telegram, zolang je smartphone is verbonden. Deze meldingen kunnen worden uitgeschakeld via de Niet Storen-modus.

Live Track Portal
Deel een live link via de Companion App, zodat anderen je rit in real-time kunnen volgen. Ideaal voor veiligheid, coaching of ontmoetingen onderweg. Beschikbaar als je met je smartphone rijdt.

Specialized ANGi Integratie
Werkt samen met de Specialized Ride App en ANGi crashdetectie. Bij een mogelijke crash verschijnt er een afteltimer op het display. Als de rijder in orde is, kan de waarschuwing vanaf de computer worden geannuleerd.

ANT+ LEV E-Bike Integratie
De ELEMNT ROAM ondersteunt compatibele ANT+ LEV e-bikes, zoals Giant en Specialized, en toont informatie zoals batterijniveau, ondersteuningsmodus en resterende actieradius.

SYSTM Outdoor Workouts
De ELEMNT ROAM werkt samen met Wahoo X om je het hele jaar door voor te bereiden op avonturen. Volg gestructureerde trainingsplannen tijdens binnen- en buitenritten door een training in je SYSTM-agenda te laden. Volg de doelen van het Wahoo Sports Science-team voor maximale prestaties.

Summit Climbing
De Summit-functie toont kleurgecodeerde stijgingspercentages en een hoogtegrafiek op de klimpagina wanneer je een route van derden of een Strava-segment rijdt.

Volledig Aanpasbaar Scherm
Voor elke rit is er een aparte pagina: een workout-view voor prestatiegegevens, een klim-view voor real-time hoogte-informatie, een kaart-view en meer. Alle schermen zijn volledig aanpasbaar via de ELEMNT Companion App.

Geplande Workouts op het Apparaat
ELEMNT ROAM integreert met TrainerRoad, TrainingPeaks en Today’s Plan. Je kunt gestructureerde trainingen volgen en data automatisch terugsturen. Bij gebruik met een KICKR Smart Trainer past de weerstand zich automatisch aan om de trainingsdoelen te halen.

Gestructureerde Workouts op het Apparaat
Vooraf geladen met vijf gestructureerde trainingen, inclusief twee FTP-tests en drie andere workouts, geschikt voor binnen of buiten.

Nieuw! Aangepaste Meldingen
Met Custom Alerts stel je herinneringen in voor hydratatie, voeding of motivatie op basis van tijd, afstand of verbruikte calorieën. Stel ook virtuele Points of Interest in om herinneringen te krijgen over specifieke locaties tijdens je rit.

32 GB Geheugen
Met 32 GB geheugen op de ROAM heb je nooit te veel avonturen. Vergroot het aantal opgeslagen routes, gedetailleerde kaarten en gestructureerde trainingen voor elk type avontuur, altijd en overal.

Geïntegreerde Voorste Montage
Uniek voor Wahoo, de geïntegreerde voorste montage zorgt voor een naadloos geheel van de ELEMNT ROAM en de montage voor een strakke uitstraling en soepele rit.

Geïntegreerde Montagebeveiligingsschroef
Bevat een vergrendelingsschroef waarmee je de computer aan de montage kunt bevestigen. Ideaal voor gebruik bij wegingen voor UCI-races.

Glazen Lens
De dunne, lichte en krasbestendige glazen lens zorgt ervoor dat de ELEMNT ROAM bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

USB-C Opladen
De ELEMNT ROAM gebruikt waterdichte, stofdichte USB-C oplading, waardoor oplaadtijden worden verkort en vuil, water en puin worden buitengesloten.

Omgevingslichtsensor
Past automatisch de schermhelderheid en LED-verlichting aan naargelang de lichtomstandigheden, zowel binnen als buiten.

Kleurenscherm van 2,7" Diaagonaal
Het levendige, kristalheldere 2,7" (68,6 mm) scherm maakt het gemakkelijker dan ooit om je gegevens en routes te bekijken.

Gebruiksvriendelijke Knoppen
Drie tastbare en gemakkelijk te bedienen knoppen aan de bovenkant van het apparaat laten je snel door de schermen met ritgegevens bladeren.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in